Kwalijk begonnen, kwalijk gelukt

Artikel delen

Al snel kan tot opdracht worden overgegaan, omdat beide partijen op basis van de opgedane ervaring tot overeenstemming komen. Na de bouw van de uitbouw ontstaan scheuren, die nog afgedaan kunnen worden als krimpscheuren en inherent aan de bouw. Maar wat als deze scheuren verder toenemen en de bouw van de uitbreiding aan de woning onzorgvuldig tot stand blijkt te zijn gekomen? Werk voor de bouwpatholoog om te bepalen wat de oorzaak van de scheurvorming is en wie voor de schade aansprakelijk is te stellen.

Door: mw. N.S. van der Palm

Bureau voor Bouwpathologie BB

www.bouwpathologie.nl

Gratis BouwTotaal Nieuwsbrief

Actualiteit, rubrieken met praktische informatie, inspiratie en meer: abonneer je gratis op de BouwTotaal nieuwsbrief!

Nieuwsbrief