STANLEY FATMAX stelt 18V schuurmachineassortiment voor

Artikel delen

STANLEY FATMAX heeft twee splinternieuwe, krachtige draadloze schuurmachines aan het elektrische assortiment toegevoegd. Deze zijn volledig compatibel met het STANLEY FATMAX 18V accusysteem. Hiermee kunnen vakmensen of ervaren doe-het-zelvers een zeer professionele afwerking afleveren, hoe moeilijk het materiaal, het oppervlak of de toepassing ook is.

De detailschuurmachine (FMCW210) en de excentrische schuurmachine (FMCW220) zijn ontworpen om snel en efficiënt verf, lak of roest te verwijderen. Ze bieden ook een perfecte afwerking bij gespecialiseerde houtbewerkingsprojecten. De vrijheid van draadloos gereedschap wordt hier gecombineerd met een langere bedrijfsduur. Zo kunnen de meest veeleisende of tijdsintensieve schuurklussen eenvoudig worden aangepakt.

Met een snelheid van 12.000 schuurbewegingen per minuut levert elke schuurmachine uitmuntende prestaties voor allerlei toepassingen. De lage trillingsniveaus, die toonaangevend zijn in deze klasse, zorgen voor een maximaal comfort en veiligheid, zelfs bij langdurig of repetitief gebruik. De handgreep met meerdere vasthoudmogelijkheden en een antisliplaag is ergonomisch ontworpen voor zowel horizontaal als verticaal gebruik en biedt uitzonderlijk veel controle.

De veelzijdige, krachtige STANLEY FATMAX detailschuurmachine met vervangbare schuurtip heeft ook een handige variabele snelheidsinstelling voor optimale afwerking bij het schuren van verschillende type materialen.

De STANLEY FATMAX excentrische schuurmachine is compact en licht, maar opvallend krachtig. Het lage profiel en het gebalanceerd design zorgen voor optimale stabiliteit en volledige controle. Bovendien is de gebruiksvriendelijke tuimelschakelaar stofdicht voor extra bescherming, duurzaamheid en een langere levensduur van de machine.

Elk model heeft een nieuw ontworpen, efficiënte stofafzuiging met een ingebouwde aansluiting. Deze is compatibel met verschillende maten van stofzuigers. De nieuwe fijnmazige stofzak zorgt voor een betere luchtstroom. Dit zorgt ervoor dat het stof weggezogen en opgevangen wordt voor een veiligere, comfortabelere gebruikservaring, met een schoner werkoppervlak.

Het gereedschap van STANLEY FATMAX is ontworpen om gebruikers te helpen excelleren met superieure prestaties, ongeacht de toepassing, en dat voor een uitstekende prijs. Voor timmermannen, schrijnwerkers, bouwvakkers, ramenplaatsers en soortgelijke beroepen bieden deze twee nieuwe FATMAX 18V schuurmachines het beste van alle werelden met een combinatie van gecontroleerde elektrische en draadloze flexibiliteit die aan de strenge veiligheidsnormen voldoet, toonaangevend is in zijn klasse, weinig trilt en efficiënt stof verwerkt.

De nieuwe draadloze STANLEY FATMAX 18V schuurmachines zijn verkrijgbaar vanaf midden december. Meer informatie: www.stanleyworks.be

Gratis BouwTotaal Nieuwsbrief

Actualiteit, rubrieken met praktische informatie, inspiratie en meer: abonneer je gratis op de BouwTotaal nieuwsbrief!

Nieuwsbrief