Actie: BouwTotaal Screwmagnet

Artikel delen

De Screwmagnet is een supersterke magneet die je eenvoudig aan je riem of broekzak klikt. Waarom: van bitje tot schroef en schroevendraaier, je houdt ze zo eenvoudig bij de hand. Ook een Screwmagnet ontvangen? Schrijf je onderaan dit artikel in voor de BouwTotaal nieuwsbrief en zolang de voorraad strekt, krijgt u een BouwTotaal Screwmagnet opgestuurd.

De Screwmagnet is een uitvinding van Qblades en won al de award promotional gift of the year. De Screwmagnet is uitgerust met een ferriet magneet. Een supersterke magneet met een draagkracht van 11.3 Kg. ‘Plak’ er schroeven tegenaan, bitjes van uw accumachine, een schroevendraaier die u snel weer nodig heeft of een hamer: met de Screwmagnet alles snel bij de hand. Na een uitvoerige testperiode zijn geen problemen ondervonden in combinatie met pacemakers, defibrillators en bankpasjes. Toch is het advies het product hier bij vandaan te houden.

 

Zelf aan het werk met de Screwmagnet als handige hulp? Abonneer u via onderstaand formulier op de BouwTotaal nieuwsbrief, laat de actiecode achter en ontvang zolang de voorraad strekt de Screwmagnet op de mat. Actiecode: screwmagnet.

Screwmagnet actie

Gratis BouwTotaal Nieuwsbrief

Actualiteit, rubrieken met praktische informatie, inspiratie en meer: abonneer je gratis op de BouwTotaal nieuwsbrief!

Nieuwsbrief