‘Datingfunctionaliteit’ voor ondernemers

Artikel delen

Evenementenhal breidt haar eigen Evenementenhal App uit met een Match & Meet functie. Deze functie is te gebruiken door exposanten en bezoekers. Match & Meet zorgt ervoor dat exposanten snel relevante leads ontmoeten. Zo gaat netwerken nog sneller.

“Zie het als een zakelijke Tinder. De bezoeker van de beurs geeft aan interesse te hebben in een exposant. De exposant krijgt hier een melding van. Is hij of zij ook geïnteresseerd, dan volgt er een match en is het mogelijk om de volgende stap te zetten. Zo is contact snel gemaakt”, zegt Tom Verbeek.

Exposanten moeten branches selecteren waarin ze werkzaam of geïnteresseerd zijn. Er kunnen maximaal drie branches worden geselecteerd. Met deze criteria worden matches gemaakt met bezoekers die dezelfde voorkeuren hebben ingegeven. Bezoekers kunnen in de App aangeven in welke exposanten ze geïnteresseerd zijn. Deze kunnen ze favoriet maken. Op het moment dat dit is gedaan, krijgt de exposant een melding en kan er gematched worden.

De Evenementenhal App is in het najaar van 2015 gelanceerd. Met deze app hebben exposanten een tool die hun leads registreert en kwalificeert. En dat binnen enkele seconden. Met de data die exposanten krijgen, kunnen ze direct aan de slag met een follow-up, en hebben zij een rapportage die inzichtelijk maakt hoe succesvol de beursdeelname is.

De App biedt verder actuele en relevante beursinformatie, als openingstijden, het kennisprogramma, de deelnemerslijst, het dagmenu en de plattegrond. De Evenementenhal App wordt aangeboden in het Nederlands, Engels en Duits. Zo wordt internationaal netwerken nog makkelijker.
De app is gratis te downloaden in de verschillende app stores.