Gevoelige ondergronden beschermen met PrimaCover Evapo

Artikel delen

Mooie vloeren moeten mooi blijven. Ook tijdens een renovatie of verbouwing. Dek daarom vloeren – maar ook trappen – altijd deugdelijk af; veilig voor de ondergrond én voor de mensen op het bouwproject. Maar hoe zit het met gevoelige ondergronden, zoals hout of parket die altijd wel een percentage vocht bevatten, zeker als ze recentelijk zijn behandeld. Of bijvoorbeeld pas gelegde keramische tegels? Voor vloeren en trappen in gevoelige omstandigheden is er PrimaCover Evapo.

PrimaCover Evapo is een lichtgewicht zelfklevend damp-open afdekvlies met een dampdoorlatendheid van 70gr/m2/24uur. Dat betekent dat de ondergrond de kans krijgt om door te drogen, terwijl vuil, verf en vocht van bovenaf geen kans krijgen om door te dringen tot de ondergrond. De beschermende structuur van het polyestervlies zorgt er voor dat ook mechanische beschadigingen worden voorkomen. Dat zijn beschadigingen die bijvoorbeeld worden veroorzaakt door puin, vallend gereedschap, klimmaterialen en werkschoenen.

PrimaCover Evapo voor het afdekken van gevoelige ondergronden

Kruipruimte

Dit damp-open afdekmateriaal, dat gemakkelijk te herkennen is aan zijn blauwe kleur, wordt ook toegepast in situaties waarbij er sprake is van een kruipruimte onder de vloer. Van daaruit kan immers vochtige lucht opstijgen. Ook in die situatie is PrimaCover Evapo een veilige oplossing.

Veiligheid

Extra veiligheid wordt bereikt doordat PrimaCover Evapo beschikt over de juiste kleefkracht. Het materiaal blijft keurig op zijn plaats liggen en is daarom ook veilig voor toepassing op trappen. Na gebruik kan PrimaCover Evapo eenvoudig worden verwijderd zonder resten achter te laten.

Primaverde BV

www.primacover.com
www.primacover.com/series/primacover-evapo
verkoop@primaverde.nl
0416-820248