Betonvakdagen Gorinchem 2014

Artikel delen

Van 9 t/m 11 september 2014

Vakbeurs
Beton Vakdagen is dé tweejaarlijkse vakbeurs binnen de betonbranche waar vraag en aanbod bij elkaar komen. Beton Vakdagen biedt u drie dagen lang de mogelijkheid om in contact te komen met nieuwe relaties en bestaande contacten te verstevigen. De gelegenheid bij uitstek om uw onderscheidend te presenteren in een sfeervolle ambiance.

Bezoekers
De bezoekers van Beton Vakdagen worden door u als exposant geselecteerd. Door de juiste doelgroep in het vizier te nemen zijn wij in staat de kwaliteit van deze branchespecifieke vakbeurs te optimaliseren. Bezoekers van Beton Vakdagen zijn onder andere: aannemers, architecten, gemeentelijke vertegenwoordigers en vertegenwoordigers van diverse bouwondernemingen.

Beton Vakdagen Gorinchem gecombineerd met Bouw Compleet Gorinchem
Twee bouwgerelateerde vakbeurzen tegelijkertijd onder één dak. Door het combineren van deze vakbeurzen bundelen we de krachten van twee bouwgerelateerde vakbeurzen. Dit heeft als voordeel dat bezoekersdoelgroepen zoals o.a. inkopers, aannemers en gemeentelijke vertegenwoordigers hun tijd efficiënter kunnen indelen. De combinatie van twee aanvullende vakbeurzen resulteert in meer beursoppervlak en een grotere diversiteit op de beursvloer met daardoor een completer aanbod. Voor uw bezoekers betekend dit dat ze tegelijkertijd twee vakbeurzen op dezelfde locatie kosteloos kunnen bezoeken. De openingstijden voor beide vakbeurzen zijn van 13.00 tot 21.00 uur.