FSC voordeuren tegen Merbauprijzen

Artikel delen

FSC producten raken steeds populairder, maar het aanbod groeit slechts gestaag. Daar waar je normaliter een hogere prijs voor FSC verwacht te betalen, maakt Weekamp Deuren FSC producten toegankelijk voor een breed publiek.

FSC Tatajuba (geoptimaliseerd) is geschikt voor productie van deuren en is zeer duurzaam (klasse 1-2). Het is een harde houtsoort die minder gevoelig is voor beschadigingen en geschikt is voor watergedragen verf. Het product wordt geleverd met KOMO-certificaat en GND garantie. Daarnaast kunnen de FSC Tatajuba voordeuren bewerkt en helemaal afhangklaar geleverd worden. Dat wil zeggen inclusief allerhande infrezingen, montage van sloten en/of glas en gespoten in kleur. De voordeuren zijn uitsluitend geschikt voor een dekkende verfbehandeling. Afwijkende maten of modellen zijn tevens te realiseren.

Weekamp Deuren B.V., Dedemsvaart (0523) 62 53 00, www.weekamp-deuren.nl