fbpx

Hip, sportief en sterk

Artikel delen

Een veiligheidsschoen moet functioneel zijn, daar bestaat geen twijfel over. Maar naast praktisch gebruik speelt ook stijl een steeds grotere rol op de werkvloer. Mensen brengen veel tijd door op hun werk en willen er ook hier goed en verzorgd uitzien. Weg met de grove, onflatteuze veiligheidsschoen dus. Modern, modieus, comfortabel én veilig is de nieuwe trend. Met Redbrick biedt AllShoes een wel heel bijzonder antwoord. Dit nieuwe merk veiligheidsschoenen is sportief, trendy én superveilig.

Het ontwerp is doordacht en volledig ontwikkeld door AllShoes. Het bedrijf heeft toegang tot de geavanceerde ontwerpstudio”s van haar fabrikanten. Zo ontstond een breed aanbod in kleuren en dessins. Er zijn hoge en lage modellen in de maten 36 t/m 48. De sneakers hebben een Carbon neus en sterke Kevlar zool. Ze zijn er in verschillende kleuren en uitvoeringen die allemaal een goede pasvorm hebben voor jongens, meisjes, mannen en vrouwen. Speciaal voor de modebewuste werknemer die geen concessies wil doen aan uitstraling. De veiligheid van de schoenen staat buiten kijf. Redbrick voldoet aan alle eisen van de Europese normering. En het mooie is dat de sneakers het ook buiten werktijd goed doen. Met het trendy design past de schoen prima bij een vrijetijdsoutfit.

Allshoes Benelux BV, Alkmaar, (072) 540 2716, www.allshoes.nl, www.grisportbenelux.nl en www.jalas.nl