fbpx

Installatiekast voor renovatieprojecten

Artikel delen

Net als andere kasten uit het Hafonorm-programma is ook de Hafonorm-renovatiekast uitgevoerd met de installatievriendelijke Busboard®-aansluittechniek. Hiermee kunnen de gewenste componenten gewoon op het Busboard® worden geklikt, waarbij onder meer de nieuwe schroefloze Flexomaten worden toegepast. Omdat deze zijn uitgevoerd met schroefloze contacten aan de afgaande zijde, kan voor het aansluiten worden volstaan met het steken van de draad. Uitbreidingen van het aantal groepen in een later stadium (bijvoorbeeld voor licht-, fornuis- of kookgroepen) kan op even eenvoudige wijze worden gerealiseerd.

De renovatiekast wordt standaard geleverd met de hoofdschakelaar in het midden, maar deze is eenvoudig te verplaatsen. Op de hoofdschakelaar kan direct worden bedraad, zodat de installatiekast snel en eenvoudig aan de wensen van de bewoner is aan te passen. De renovatiekast is verder voorzien van het renovatie-invoerstuk 175-4. Deze is kleiner dan alle huidige buisinvoerstukken en past daarom beter.

ABB bv, Ede, (0318) 669 300, www.abbconnect.nl (productinformatie) of www.abb.nl (algemene informatie)