fbpx

Isolatiezaag

Artikel delen

Tot dusver gebruiken verwerkers van isolatiemateriaal een standaard handzaag. Dit geeft de nodige ergernis van een rafelig resultaat en veel afval. Of ze gebruiken een isolatie mes met een beperkte lengte van 9â? (230 mm). De nieuwe handzaag om dit materiaal te zagen, werkt sneller en laat een gladder oppervlak achter vergeleken met bestaande gereedschappen. De nieuwe Bahco handzaag PC-22-INS is daarom dé oplossing voor het perfect zagen van mineraal wol, steen wol, EPS en XPS (tot 70 mm), met een minimum aan stof en afval. De zaag heeft een tweecomponenten greep, het zaagblad is 22â? ” 550 mm lang met een gegolfde vertanding. De zaag wordt geleverd met een roestwerende hoes ter bescherming van het zaagblad en voor een lange levensduur. De gegolfde vertanding is herslijpbaar met een standaard messlijper.

Bahco Tools BV, Helmond, (0492) 58 23 33, www.bahco.com