fbpx

Snel, zuiver en precies snijden van tegels

Artikel delen

Door zijn compacte constructie en de verticale toestelgeleiding is er goed zicht op het werkvlak en hierdoor is een maximale controle bij de tegelbewerking mogelijk. Nuttig is ook de geïntegreerde afzuiginrichting om stofarm te werken.

De tegeltafel daarnaast vergemakkelijkt het uit- en doorzagen van tegels. Met zijn stabiele bevestigingsklem en robuuste hoekaanslagen wordt een veilige, snelle en eenvoudige bevestiging van tegels, zelfs met één hand, mogelijk. De tegelfrees kan tegels met een grootte van 60 x 60 cm en een dikte van 6 tot 30 mm opnemen. Daarnaast is hij met zijn geringe gewicht van 3,5 kg makkelijk te vervoeren. Tot zijn uitrusting behoren een werkvak voor het praktisch bewaren van accessoires, werkmateriaal en verschillende sjablonen voor de meest gangbare uitsnijdingen in tegels. Bij langer gebruik op de bouwplaats of in de werkplaats kan de Bosch tegeltafel snel en veilig met schroeven of klemmen op een vaste ondergrond bevestigd worden.

Technologie van RotoZip

De tegelfrees en de tegeltafel zijn allebei de eerste producten voor een snelle, zuivere en precieze tegelbewerking die Bosch, na de integratie van de systeemgereedschapsfabrikant RotoZip als onderdeel van de productportfolio van Bosch Professional, op de markt brengt.

Prijs en verkrijgbaarheid

De tegelfrees GTR 30 CE Professional en de tegeltafel GTD 1 Professional van Bosch zijn vanaf juli 2010 in de vakhandel verkrijgbaar. Naast een instapversie voor de adviesprijs van € 159,95 is er ook de tegelfrees als premiumvariant in de Bosch L-BOXX met diverse accessoires voor de adviesprijs van € 329,95. De Bosch tegeltafel GTD 1 Professional is voor € 99,95 in de vakhandel verkrijgbaar. Alle prijzen zijn excl. BTW.

Tegelfrees en tegeltafel testen
Bouwprofessionals uit heel Europa kunnen innovaties van Bosch Professional zelf testen en hun ervaringen met andere professionals delen. Tot eind september 2010 kan men zich inschrijven via www.bosch-pro-team.com voor het testen van de nieuwe tegelfrees en tegeltafel van Bosch Professional.

Bosch (076) 579 54 54, www.bosch-pt.com