Transport- en bewaarsysteem voor elektrisch gereedschap

Artikel delen

De L-Boxx is ontwikkeld in samenwerking met Sortimo, marktleider voor bedrijfswageninrichtingen. Het innovatieve kliksysteem maakt het eenvoudig koppelen en losmaken van vele boxen mogelijk, die ook los comfortabel gedragen kunnen worden. Dat bespaart kracht en tijd en maakt het gelijktijdig vervoeren van meerdere elektrische gereedschappen mogelijk. Daarnaast kan de gebruiker met de stabiele, modulair opgebouwde inlegdelen de binnenkant van de box geheel naar eigen wens indelen. Het systeem past perfect en zonder adapter in het door de technische keuring geteste voertuiginrichtingssysteem van Sortimo.

Eigenschappen

De L-Boxx is met zijn robuuste constructie ontworpen voor extreme belastingen. Elke individuele box kan met 25 kg beladen worden. Het klikmechanisme maakt het mogelijk om meerdere boxen tot een totaal gewicht van 40 kg te dragen. De deksel kan zelfs belast worden tot een gewicht van 100 kg. De kleinere uitvoeringen bieden naast de bovenste draaggreep nog een tweede, aan de voorkant geplaatste handgreep. Zo kunnen losse, niet aan elkaar geklikte boxen even eenvoudig gedragen worden als gewone koffers. Bosch biedt de boxen in vier verschillende formaten aan; leeg of met accessoiresets gevuld.