fbpx

Dakranden en gevelbekledingsstroken

Artikel delen

Operal Dakranden.

Operal Dakranden

De Operal dakranden zijn bedoeld voor het bekleden van dakranden en geveldelen in nieuwbouw en renovatie. Deze dakranden rotten en vervormen niet en zijn brandveilig. Er zijn stroken en platen. De stroken zijn 2500 x 200/300/400/600 x 9 mm (lengte x breedte x dikte). De platen zijn 2500/3050 x 1220 mm x 9 mm (lengte x breedte x dikte). De stroken en platen zijn eenvoudig te plaatsen en zijn budget- en milieuvriendelijk.

Sidings Cedral zijn decoratieve vezelcement gevelbekledingsstroken.

Sidings Cedral

Sidings Cedral zijn decoratieve vezelcement gevelbekledingsstroken. Deze zijn te verkrijgen met een houtnerfstructuur (Classic) of met een glad oppervlak (Smooth). Ze zijn geschikt voor het bekleden van geventileerde en geïsoleerde gevels, topgevels en geveldelen, dakgoten en dakranden, oversteken en dakkapellen in nieuwbouw en renovatie. Deze stroken rotten en vervormen niet en zijn brandveilig.

Sidings Cedral Classic is 3600 x 190 x 10 mm (lengte x breedte x dikte). Sidings Cedral Smooth is 3000 x 190 x 10 mm (lengte x breedte x dikte). De stroken en platen zijn eenvoudig te plaatsen en zijn budget- en milieuvriendelijk.

Eternit NV, Kapelle-op-den-Bos (B), (030) 236 87 32, www.eternit.nl