Elektrische daktoegangskoepel

Artikel delen

Door de zijdelingse positie van de motor(en) wordt de doorgangsopening maximaal benut. Zo kan er een maximale vrije opening tot 3,12 m² ontstaan. De Skylux daktoegangskoepel gaat in een vlotte beweging open tot 90°. De openingshoek kan traploos ingesteld worden en is daardoor geschikt als daktoegang en als ventilatiekoepel. De daktoegangskoepel heeft een 24 V motor en omvormer en is klaar om op een netspanning van 230 V aan te sluiten. De installatie is volgens AG Plastics kort en eenvoudig.

De elektrische daktoegangskoepel doorstond alle belangrijke testen om aan de Europese norm EN 1873 te voldoen, zoals de windbelastingstest, duurzaamheidstest en lucht- en waterdichtheidstest. De meer dan 50 verschillende afmetingen kunnen met het volledige Skylux assortiment gecombineerd worden.