Gatzaagset

Artikel delen

De twee gatzaaghouders hebben een afmeting van 14 tot 30, respectievelijk 32 tot 210 mm. De gatzagen zijn geschikt voor het boren van gaten in abrassieve materialen, kunststoffen en houtachtigen. Onderscheidend aan deze nieuwe set is dat het afval dat in de gatzaag achterblijft eenvoudig eruit gedrukt kan worden. Verder zijn de gatzagen achtereenvolgens te gebruiken in verschillende materialen. De gatzagen variëren in grootte van 16 tot 82 mm. Op aanvraag zijn gatzagen leverbaar tot 330 mm.

De gatzagen uit deze set zijn gemaakt van een hoogwaardige staalsoort en de vertandingen van hard metaal. De gatzaaghouders zijn uitgerust met een snelwisselsysteem, zodat de gatzagen in een handomdraai zijn te verwisselen. Losse Profit gatzagen, met diameters uiteenlopend van 16 tot en met 330 mm, zijn na te bestellen. De maximale zaagdiepte bedraagt in alle gevallen 52 mm. De gatzagen mogen uitsluitend gebruikt worden voor draaiende bewegingen, en niet als klopboor.

Würth Nederland bv, “s-Hertogenbosch, (073) 62 91 555, www.wurth.nl