fbpx

Handbescherming tegen snijden, naalden en perforatie

Artikel delen

De handschoen biedt als geen ander bescherming tegen snij- en hakgevaar, door gebruik te maken van de sterke en harde beschermplaatjes die gehecht zitten aan onder andere nylon of katoen. SuperFabric® biedt daarmee bescherming tegen bijvoorbeeld vlijmscherpe messen, stanleymessen en glas.

Materialen zoals katoen, leder, aramide en nylon kunnen, door de opbouw van de structuur, niet de perforatie van scherpe objecten tegenhouden. Deze handschoen biedt perforatiebescherming door het gebruik van kleine beschermende plaatjes.

Super naaldbestendig

Door een handschoen te voorzien van meerdere lagen SuperFabric®, biedt deze zelfs bescherming tegen gevaar van dunne injectienaalden. Nooit eerder is een handschoen op de markt gebracht die deze bescherming biedt. De technologie is ontwikkeld door het handschoenenmerk HexArmor. Prestop bv is exclusief importeur van dit merk in de Benelux.

Prestop bv, Uden, (0413) 24 44 88, www.prestopbv.nl