fbpx

Hollewanddoos voor systeemwanden

Artikel delen

De hollewanddoos HW50-G leent zich voor buisinvoeren van 1 x 16 mm en 1 x 19 mm en is op elke gewenste inbouwdiepte in een holle wand te monteren; zowel tegen de kopse kant als tussen de profielen. De TSGB bevestigingsconsole van Erico wordt eenvoudig tussen de stalen profielen van systeembinnenwanden gemonteerd. De uiteinden van de console zijn geperforeerd en kunnen worden omgebogen zodat de console nauwkeurig en op de gewenste diepte tussen de staande profielen kan worden geplaatst.

Voor de bevestiging van de hollewanddoos en de buizen is de console voorzien van markeringen en perforaties, zodat de doos gemakkelijk op de console is te schroeven. De buisvergrendeling, die het losschieten van de buis voorkomt, gebeurt door middel van een klemveer. De combinatie van HW50-G hollewanddoos en TSGB console is geschikt voor wanden met een plaatdikte van 25 mm. Ook in (renovatie)projecten met andere profielen is de combinatie toepasbaar.

ABB b.v., Ede, (0318) 669 300, www.abbconnect.nl