Huidvetresistente en efficiënte verf

Artikel delen

Veel watergedragen producten zijn ontwikkeld op basis van de traditionele acrylaten. Dit bindmiddel is gevoeliger voor huidvet. Wanneer een geschilderd oppervlak veelvuldig in contact komt met huidvet ontstaat een weke verflaag waar gemakkelijk vuil aan hecht. Dit komt veel voor bij trapleuningen en de oppervlakte rondom slotplaten van deuren.

Sikkens heeft hier nu de oplossing voor: Rubbol BL Rezisto. Door gebruik te maken van een nieuwe acrylaattechnologie ontstaat een extra vernetting in het product. Deze vernetting biedt weerstand tegen de invloeden van huidvet. De nieuwe verf evenaart de kwaliteit van alkyd met de voordelen van een watergedragen product; een snelle droging, geen geurbelasting en geen donkervergeling.

De hoge dekkracht en de goede applicatie zorgen voor een efficiënte aanpak in nieuwbouw en onderhoud. Het assortiment bestaat uit een viertal producten; Rubbol BL Rezisto Primer, Rubbol BL Rezisto Satin, Rubbol BL Rezisto Semi gloss en Rubbol BL Rezisto High gloss.

Sikkens Bouwverven,
Sassenheim,
www.sikkens.nl