Kozijnloze deur

Artikel delen

De Segno Flush is een deur die opvalt door zijn onopvallendheid. Met een onzichtbaar aluminium kozijn voegt de draaideur zich naadloos in de wand. Traditionele deurposten zijn verdwenen, ook de geavanceerde scharnieren blijven uit het zicht en de deur heeft een magnetisch slot. Wat men ziet, is een strak paneel in uitvoering en kleur naar keuze. Bijvoorbeeld in een gecertificeerde houtsoort als palissander, gerookt kastanje of zwarte walnoot. De houten Segno deur bestaat eveneens in een gelakte uitvoering, waarbij men kan kiezen uit zes standaardkleuren of een RAL kleur naar keuze.

Voor de glazen Segno Flush is er een uitvoerig glasgamma: transparant, semitrans­parant, geëtst, gezandstraald, gelaagd glas of dubbel gekleurd. Het kleurpalet biedt 47 tinten, naar keuze aan beide zijden van de deur verschillend. Omdat niet alleen alle afmetingen maar ook de uitvoering van designdeuren op maat zijn, kunnen altijd afwijkende verzoeken worden ingediend.

Technisch vernuft

Het systeem van Segno Flush is een staaltje van technisch vernuft, waarmee men zowel een optisch schitterende deur krijgt als een sterke, duurzame constructie. Daarmee wordt de rol van een deur in het interieur totaal anders. In de toekomst zijn wanden strak afgewerkt, dat wat in het zicht blijft, zijn deurpanelen als fraaie eyecatchers en designelementen. De deur wordt omlijst door een 2 mm smal profiel, dat onzichtbaar is bij een gesloten deur. De transparante glazen deuren hebben een 40 mm profiel, dat wel zichtbaar blijft.

The Doors Design for Living BV
Amsterdam, (020) 619 17 17
www.thedoors.nl