fbpx

Nieuw inrichtingssysteem voor bedrijfswagens

Artikel delen

Het modulaire systeem is zowel in hoogte al breedte aan te passen. Ruimte wordt dus optimaal benut.

Een slimme lade-romp-constructie en andere basismaten leveren tot 40 procent meer opbergcapaciteit in de laden. Door minder onderdelen met meer variatiemogelijkheden in lengte en hoogte kunnen er meer onderdelen worden opgeborgen, terwijl de inrichting aanmerkelijk lichter in gewicht is.

Naast de grotere variëteit in inrichting zijn er meerdere accentkleuren mogelijk. Uit voorraad is het systeem in lichtblauw beschikbaar. Maar er kan ook worden gekozen voor signaalrood of zilvergrijs. MoPlan speelt hiermee in op de vraag uit de markt om meer keus in kleurstellingen in het opbergsysteem te brengen.

De ontwikkeling van het nieuwe systeem is in samenspraak met de MoPlan dealerorganisatie tot stand gekomen. Over het resultaat is men unaniem positief. Vanaf september hebben bijna alle dealers in Nederland en België het nieuwe systeem op voorraad.

MoPlan Bedrijfswageninrichting, Maassluis, (010) 592 80 38, www.moplan.nl