Nieuwe buitendeur brochure

Artikel delen

Alle buitendeuren zijn leverbaar met verschillende profielen. Waar standaard het 19 graden profiel toegepast wordt, kan nu ook gekozen worden voor een duivejager-, facet- en het 90 graden profiel. Bedenk hierbij dat zowel uw voordeur, achterdeur als garagedeuren in dezelfde stijl uitgevoerd kunnen worden. Verder kunt u kiezen uit veel materiaalsoorten. Albo Deuren is FSC en PEFC gecertificeerd. Alle buitendeuren kunnen dus geproduceerd worden uit FSC en PEFC gecertificeerde houtsoorten.

Concept I en II

Alle buitendeuren kunnen geleverd worden volgens concept II, dus inclusief een voorlak, waarbij ook gemonteerd isolatieglas een extra service is. Voor meer informatie over onze full service op het gebied van deuren verwijzen wij u naar onze site.

Albo Deuren BV, Albergen, (0546) 44 22 22, www.albo.nl