fbpx

Online bestekservice voor EPDM daksystemen

Artikel delen

Hertalan is vanaf het eerste ontwerp tot en met de uiteindelijke verwerking aanwezig voor technische ondersteuning. Een belangrijk onderdeel in de kennisoverdracht is de bestekservice. Een goed (bouwfysisch) dakontwerp en een gedegen bestek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het komt maar al te vaak voor dat de uiteindelijke dakopbouw afwijkt van het afgegeven bestek. Wijziging van inzicht in de latere bouwfase van een bouwwerk mag niet ten koste gaan van het weloverwogen EPDM daksysteem. Dit zou ten koste gaan van de levensduur van de dakbedekking en de kwaliteit van het bouwwerk.

De Hertalan bestekservice heeft een eenvoudige opbouw zodat de gebruiker middels een keuzemenu uitkomt bij het gewenste Stabu-bestek. Aan het eind van het keuzemenu vindt men, naast de bestekteksten, de productinformatie, detailtekeningen, KOMO certificaat, algemene- en specifieke documentatie.

Hertalan Nederland,
Kampen, (038) 339 33 33
www.hertalan.nl en www.hertalanbestekservice.nl