fbpx

Stofvrij schuren met nieuwe schuurtafel

Artikel delen

De schuurtafel maakt het voor elke werkplaats mogelijk om stofvrij te schuren. Zelfs het fijnste schuurstof wordt afgezogen, wat vervuiling in de productieruimte voorkomt. Hierdoor kan sneller en veiliger geschuurd worden, met aanzienlijk minder afkeur. Daarbij zorgt een stofvrije werkomgeving voor een verbetering van de arbeidsomstandigheden.

Door de krachtige afzuigunit wordt het stof direct in de schuurtafel gezogen en gefilterd. Het speciale twee-traps filtersysteem bestaat uit een filterdoek voor het grove stof en een filtercassette voor het fijne stof. Hierdoor komt er schone lucht zonder stof terug de werkruimte in.

Technische gegevens

De tafel is voorzien van zwenkwielen, heeft een speciale slijtvaste antislip toplaag en diverse opbergruimtes. Hij is voorzien van een krachtige, maar stille stofafzuiging door een 0,75 PK elektromotor (230V) en heeft zowel perslucht- als elektriciteitaansluiting voor schuurmachines. De Dynabrade schuurtafel is verkrijgbaar in een kleine (840 x 1520 mm) en een grote (910 x 1830 mm) uitvoering en is ideaal voor alle hout -, metaal – en kunststof verwerkende bedrijven.

Wiltec B.V., Uden, (0413) 24 44 44, www.wiltec.nl