Wereldwijd krachtigste elektrische breekhamer

Artikel delen

De nieuwe geweldenaar is geschikt voor sloopwerkzaamheden in beton, steen of asfalt. Het toestel bereikt een gemiddelde afname van 3,2 ton per uur (volgens EPTA procedure 03/2008) en biedt zo in vergelijking met het vorige model 50 procent meer afnamevermogen. Daarnaast kan de breekhamer dankzij trillingsgereduceerd slagwerk en ontkoppelde handgrepen rekenen op trillingen van slechts 8,0 m/s2. Hiermee ligt de toegestane inschakeltijd van het toestel op meer dan drie uur per werkdag. Dit betekent voor de vakman een hoog werkcomfort, minder trillingen en aangenamer werken, zelfs bij de zwaarste toepassingen.

De robuuste constructie en de vervaardiging uit hoogwaardige aluminium- en staalcomponenten garanderen een bovengemiddelde lange levensduur. Hierdoor is hij economisch in aankoop of verhuur. Nieuw is het antislip-oppervlak op de deksel. Hiermee kan de 27 kg wegende breekhamer tussen de bewerkingen door comfortabel en veilig tegen een muur of ander geschikte voorwerp geplaatst worden zonder om te vallen. Het is gedaan met het lastige neerleggen en oprapen van het materiaal. Het lage zwaartepunt van het toestel en de ergonomisch gevormde en met softgrip uitgeruste handgrepen zorgen voor de optimale toestelbediening. De Bosch GSH 27 VC Professional is in de vakhandel verkrijgbaar tegen de aanbevolen verkoopprijs van € 1.999,95, excl. BTW.

Breekhamer in het “Bosch ProTeam” testen
Bouwprofessionals uit heel Europa kunnen de productinnovaties van Bosch Blauw gratis testen en hun ervaringen met andere professionals delen. De inschrijfperiode voor de praktijktest met de Bosch GSH 27 VC Professional loopt van 1 september tot en met 30 november 2010 op www.bosch-pro-team.com.

Robert Bosch B.V., Breda, (076) 579 54 54,
www.bosch-professional.nl