Nieuwe geluidsbelevenis op de bouwplaats

Artikel delen

Dat wordt swingen op de bouwplaats, met de nieuwe Bosch bouwplaatsradio’s GML 20 Professional en GML 50 Professional. Deze bieden 360°-bescherming en 360°-sound. Het geluid uit vier boxen biedt een 360°-soundbelevenis. Daarnaast overtuigen de nieuwe bouwplaatsradio’s door hun extreme robuustheid. Door het verend gelagerde aluminiumframe overleven ze zelfs een valtest van twee meter hoogte nog perfect. De Power Box is volgens IP 54 tegen stof en spatwater beschermd.

Vier geïntegreerde luidsprekerboxen en een subwoofer zorgen voor een krachtige sound op de bouwplaats, in de werkplaats of bij de barbecue in de tuin. Eersteklas luisterplezier is door de goede ontvangst van de radio en het naar keuze afspelen van muziek in MP3- of WMA-formaat via USB, AUX In en SD altijd gegarandeerd. Beide toestellen maken bovendien het aansluiten en laden van verschillende elektronische toestellen via USB, AUX In/Out of DC adapter mogelijk. De Power Box is als GML 20 Professional met 20 watt vermogen en als GML 50 Professional met 50 watt vermogen verkrijgbaar.

Geïntegreerde acculader

Beide bouwplaatsradio’s kunnen via een gewoon stroomnet (230/110 volt) of met 14,4 en 18 volt Lithium-Ion-accu’s van Bosch gebruikt worden. Tegelijk dienen de radio’s met twee geïntegreerde standaard contactdozen als 230 volt stroombron voor andere toestellen. De Bosch Power Box GML 50 Professional kan bovendien 14,4 volt of 18 volt Lithium-Ion-accu’s laden. Met verlichte LED-toetsen en een afstandsbediening biedt deze toestelvariant een bijzonder bedieningscomfort.

De toestellen Bosch Power Box GML 20 Professional en Bosch Power Box GML 50 Professional zijn verkrijgbaar tegen de aanbevolen verkoopprijzen van 199 euro, respectievelijk 269 euro, excl. BTW.

Testen in het “Bosch ProTeam”

Bouwprofessionals uit heel Europa kunnen de productinnovaties van Bosch Blauw gratis testen en hun ervaringen met andere professionals delen. De inschrijfperiode voor de praktijktest met de Bosch GML 20 Professional en GML 50 Professional loopt tot en met 30 november 2010 op www.bosch-pro-team.com.

Robert Bosch B.V., Breda, (076) 579 54 54, www.bosch-professional.nl