Vernieuwende isolatie voor buitengevels

Artikel delen

Wie zijn dak en gevels isoleert, bespaart tot 60 procent energie. Een goed isolatiesysteem is dus van groot belang. Recticel Insulation komt met een nieuwe isolatie voor buitengevelsystemen Powerwall® en IsofinishTM, het nieuwe concept voor buitengevelisolatie.

Powerwall® zorgt voor een doorlopend isolatieschild rond de woning. Dit kan worden gecombineerd met een brede waaier aan esthetische gevelafwerkingen, zoals hout, sidings, steenstrips, leien, pannen en gevelpanelen. Bovendien is de isolatie door het tand en groef kliksysteem in een mum van tijd te monteren. Het systeem is geschikt voor renovatie én nieuwbouw en staat kent goede thermische prestaties. Net zoals alle Recticel isolatieproducten is ook Powerwall® Keymark gecertificeerd.

Met dit systeem kan men doorlopend isoleren van kelder tot dak, waardoor alle onderbrekingen in de isolatie worden vermeden. In combinatie met het Powerroof® systeem voor hellende daken creëert u een doorlopend isolatieschild tot in de nok van het dak én een goede aansluiting met de vloer met Eurofloor® vloerisolatie (met gebruik van een isolerende bouwsteen).

Isofinish

IsofinishTM, het nieuwe concept voor buitengevelisolatie, bestaat uit een combinatie van Powerwall® isolatieplaten, regelschroeven en een gevelafwerking naar keuze. Het buitengevelisolatiesysteem met Powerwall® biedt bovendien meer mogelijkheden dan andere systemen. Zo is het stijl- en regelwerk goed uitlijnbaar met de regelschroeven, wat garant staat voor een rechte buitengevelafwerking. Condensatie wordt vermeden dankzij de geventileerde spouw. Tenslotte wordt het regenwater sneller afgevoerd.

Recticel Insulation
Tel. +31 (0)488 48 94 00
insulation_info@recticel.com
www.recticelinsulation.nl