Gehoorbescherming en intercomsysteem ineen

Artikel delen

Het draadloze systeem is full duplex: gebruikers kunnen tegelijkertijd praten, als met een telefoon. Met de draadloze verbinding kunnen negen personen actief met elkaar communiceren. Tot wel veertig personen kunnen “meeluisteren”. Wil een “luisteraar” meecommuniceren? Inbreken kan. Dan wordt een actieve deelnemer luisteraar en de luisteraar wordt spreker. Aangesloten op een 3M Peltor Headset biedt het systeem gehoorbescherming en intercomsysteem ineen.

Het intercomsysteem werkt op 1.8 GHz DECT-frequentie. Het biedt een groot bereik voor binnen (50 meter) en buiten (250 meter). Mogelijke obstakels kunnen het bereik beïnvloeden. Het systeem werkt met twee soorten units. De basis/mobiele unit en de mobiele unit (werkt via de basis unit).

Verkrijgbaarheid

Het 3M Peltor Dect-Com II Intercomsysteem is verkrijgbaar via een selecte groep distributeurs die getraind zijn om de benodigde software te installeren. Er zijn vijf distributeurs: Atis, Flash, Koning & Hartman, Motocom en Wiltec. Zij kunnen de Dect-Com II producten naar wens van de gebruiker programmeren.

3M Nederland B.V.
Leiden, (071) 5 450 466

www.3msafety.nl