fbpx

Hoogte verstelbare doucheput

Artikel delen

De hierdoor in hoogte verstelbare roosters sluiten daardoor perfect aan op de badkamervloer. Ze staan verder garant voor de afvoer van al het douchewater, waardoor waterdichtheid is gegarandeerd.

Geïnspireerd door de Easy Drain Collectie is een vijftal Aqua Jewels ontwikkeld, die door de geringe inbouwhoogte zowel geschikt zijn voor nieuwbouw als renovatie. De serie bestaat uit vijf vormen: Quattro, Linea, Linea Design, Linea XS en Delta.

De Serie Quattro is leverbaar in de maten 10×10, 15×15 en 20×20 centimeter. U hebt de mogelijkheid om de doucheput uit te voeren met glanzend of mat zwart, wit of groen glas. Tevens is deze vorm leverbaar met een Zero Plus of Tegel rooster. Aan de onderkant vindt u het Multi-systeem, dat inkortbaar en draaibaar is met een horizontale of verticale afvoermogelijkheid.

Linea is een kleine Easy Drain met zijn lengte van 30 of 40 centimeter. Deze is te plaatsen in de vrije doucheruimte. Deze vorm is leverbaar met glanzend zwart, wit of groen glas en Zero Plus of Tegel inleg. U hebt daarnaast de keuze uit een 30 of 40 millimeter waterslot. Deze bevinden zich in een geheel RVS sifonhuis, bekend van het Easy Drain model Compact.

Overige modellen

Linea Design biedt u de mogelijkheid om alle bovengenoemde roostervarianten te voorzien van een zeer fraai afgewerkt framewerk. Linea XS is een minimalistisch rooster waarvan de breedte slechts 35 millimeter bedraagt. Dit type is verkrijgbaar in lengtes van 20, 30 en 40 centimeter en kan voorzien worden van een Zero Plus geborsteld of verchroomd rooster. Linea XS wordt geleverd met een speciaal voor dit extreem smal model ontwikkeld sifonhuis. Met 0,70 L/s is zijn afvoercapaciteit een klein wonder.

Model Delta zat reeds in de Easy Drain Collectie, maar wordt nu uitgevoerd met het TAF systeem. Dit guitig driehoeksmodel wordt exact in de hoek van de badkamer geplaatst en is met 0,63 L/s een echte watervreter. Uit te voeren met een Zero Plus inleg of verkrijgbaar in de Tegel variant. Alle Aqua Jewels worden compleet geleverd met rondom, fabrieksmatig aangebracht waterdicht doek.

RM&CÃ? Sanitair b.v. / Looox b.v., Deventer, (0570) 610 071, www.rmsanitair.nl, www.looox.nl, www.easydrain.nl