Massief kunststof boeidelen

Artikel delen

Met een lengte van 420 cm en een breedte van 31 cm is vrijwel elke dakgoot te bekleden. Door deze grote lengte is vrijwel elke dakgoot in één keer te bekleden zonder naden. Dat oogt zeer mooi en rustig. Daarnaast wordt toetreding van vocht en vuil vermeden. De bevestiging gebeurt met de All-Tight kleurkop snelmontage schroeven of het Ki-Kern Lijmsysteem.

De boeidelen zijn geschikt voor de bekleding van dakoverstekken, goten en dakranden. Dit product is verder recyclebaar, kleurecht en slag- en stootvast. De boeidelen vallen in brandklasse 2. Er wordt tien jaar verzekerde garantie gegeven. Het Profort boeideel maakt onderdeel uit van het FrontsAndFronts boeidelen concept. Naast dit product maken ook de Ki-Kern en UniPrime boeidelen hier onderdeel van uit.

Fetim Professional
Amsterdam, 020- 580 52 85

www.FrontsAndFronts.nl