Overzetbril beschermt eigen bril

Artikel delen

De eigen corrigerende bril is te beschermen met een overzetbril. Würth Nederland B.V presenteert daartoe de nieuwe overzetbril Libra. Voor de ontwikkeling van deze overzetbril is voortgeborduurd op de eerder op de markt verschenen gewone, extreem lichte veiligheidsbril van Libra.

De overzetbril met goede pasvorm kan gedragen worden over een corrigerende bril heen. De overzetbril komt namelijk niet in contact met de corrigerende bril en zorgt dus ook niet voor drukpunten. Ook is deze universele bril uitstekend te gebruiken als bezoekersbril.

De overzetbril heeft zachte, zeer flexibele beugeluiteinden die zich makkelijk aanpassen aan de vorm van elk hoofd. De van hoogwaardig polycarbonaat vervaardigde glazen zijn aan de buitenkant extreem krasvast en aan de binnenkant langdurig bestand tegen condens. Het polycarbonaat glas biedt een kristalhelder zicht en vervormd het beeld niet, zodat lang achter elkaar gewerkt kan worden zonder vermoeide ogen te krijgen. Vermeldenswaardig tot slot is dat de bril de oogruimte goed afschermt. De overzetbril Libra, die voldoet aan de Europese norm EN166 en EN 170, kan per stuk worden geleverd.

Würth Nederland BV, “s-Hertogenbosch, (073) 629 15 55, www.wurth.nl