Schuren van moeilijk bereikbare plaatsen

Artikel delen

De grote flexibiliteit van de nieuwe schuursponzen zorgt voor uitstekende resultaten op moeilijk bereikbare schuuroppervlaktes. Denk aan randen, hoeken en profielen bij ondermeer kozijnen. De Norton Soft-Touch schuursponzen zijn geschikt voor zowel droog als natschuren, door de waterproof foamdrager. Dit product voorkomt vingerafdrukken in het schuurbeeld, waardoor een gelijkmatige finish wordt verkregen. Door de grote flexibiliteit vormt de schuurspons zich perfect naar het schuuroppervlak waardoor onnodig verwijderen van de laagdikte wordt voorkomen. Bovendien wordt een gelijkmatig schuurbeeld verkregen.

De schuursponzen zijn verkrijgbaar in handvellen, verpakt per 20 stuks, (114 x 139 x 5 mm) in zes korrels: Medium, Fijn, Super fijn, Ultra- en Microfijn. Op de achterzijde van iedere schuurspons staat duidelijk de korrelgrofte weergegeven, zodat altijd de juiste korrel voor de juiste schuurtoepassing wordt gebruikt.

Wiltec B.V.
Uden, (0413) 24 44 44

www.wiltec.nl