fbpx

Snoerloze machines met koolborstelloze motor

Artikel delen

Nog niet zo lang geleden introduceerde Hitachi snoerloze producten die uitgevoerd zijn met een koolborstelloze motor. Deze krachtige motor, met lange levensduur, zorgt voor een hoger rendement van wel 30 procent, door minder stroomgebruik. Er zijn nu enkele modellen toegevoegd aan dit assortiment.Aan het assortiment zijn toegevoegd: snoerloze klop-boor-schroefmachines DV14DBL (14,4V), DV18DBL (18V), snoerloze slagschroevendraaiers WH14DBDL en WH18DBDL en snoerloze slagmoeraanzetters WR14DBDL en WR18DBDL.

Alle modellen worden standaard geleverd met twee Lithium-Ion slide batterijen, in koffer. Ze zijn uitgevoerd met een instelbaar toerental in vier standen. Een licht bedienbare elektronische schakelaar (met een zeer lange levensduur) maakt deze modellen niet alleen ergonomisch maar ook duurzaam. Uiteraard ontbreken de specificaties als batterij indicator, led verlichting en riemhaak niet.

Hitachi Power Tools Netherlands BV, Nieuwegein, (030) 60 84 050, www.hitachi-powertools.nl