fbpx

Spouwisolatie met hoge isolatiewaarden

Artikel delen

IsoBouw heeft het assortiment van de spouwisolatie PolyFortPro® met twee maten uitgebreid. Met de toevoeging van de Rc-waarden 4.5 en 5.0 m2K/W kan er nog eenvoudiger aan de nieuwe EPC van 0,6 in woningnieuwbouw worden voldaan.

Het voordeel van toepassing van PolyFortPro® is dat zelfs bij deze hoge isolatiewaarden de gevelconstructie beperkt in omvang kan blijven. Dit is mogelijk dankzij de circa 20 procent beter isolerende werking van het EPSHR “isolatiemateriaal, in combinatie met een reflecterende alu-folie. De dikte van het isolatiemateriaal is bij de genoemde Rc-waarden 127 en 144 mm. Net zoals de reeds bestaande typen zijn ook de nieuwe varianten voorzien van een extra grote sponning, zodat koudebruggen worden voorkomen.

IsoBouw Systems bv, Someren, (0493) 49 81 11, www.isobouw.nl