Verdelers met kleine debietmeters

Artikel delen

Verdelers met kleine debietmeters

Er is een trend naar een kleinere warmtevraag binnen de woningbouw. Hierin spelen lage temperatuur verwarming (LTV) en hoge temperatuur koeling (HTK) een steeds grotere rol. Daarom presenteert Komfort SBK een serie van zeven nieuwe vloerverwarmingverdelers met kleinere debietmeters (30 ” 180 l/h). Hiermee kunt u de energievoorziening in duurzame woningen nóg gunstiger verdelen.

Het assortiment van Komfort SBK kent vijftien verschillende typen verdelers; voor iedere toepassing binnen de woningbouw en utiliteitsbouw bestaat er een optimaal product. Er zijn verdelers voor vloerverwarming met twee-pijps boven- en onderaansluiting. Daarnaast zijn er verdelers voor vloerverwarming en vloerkoeling met drie- of vier-pijps onder- of bovenaansluiting, of een zijaansluiting. De kunststof verdelers zijn geschikt voor verwarming- en koelsystemen die gebruikmaken van water als warmtedragend medium. De verdelers zijn opgebouwd uit twee hoogwaardige messing basisbuizen, die zijn voorzien van modulaire glasvezel versterkte kunststof circuitsegmenten.

Nathan Import/Export B.V., Duiven, (026) 445 98 45, www.nathan.nl