Vouw-/rolsteiger komt met nieuwe module tot 7,8 meter

Artikel delen

In slechts 25 minuten kan de complete steiger bestaande uit vier modules worden opgebouwd. De werkhoogte van 7,8 meter is ideaal voor het werken aan bijvoorbeeld de nok van een dak. De vouwsteiger (module A, werkhoogte 3,00 meter) kan snel en eenvoudig worden doorgebouwd tot een rolsteiger met werkhoogte 3,80 meter (module A+B), 5,80 meter (module A+B+C) of 7,80 meter (module A+B+C+D). Deze robuuste steiger is door zijn basisvouwdeel eenvoudig op te bouwen, heeft een gering gewicht en is compact en daardoor gemakkelijk te vervoeren. Het formaat 0,75 x 1,65 meter is ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik. De vouwsteiger (module A) kan zonder demontage door standaard deuropeningen worden verreden, zodat er gemakkelijk binnenshuis kan worden gewerkt

Heavy Duty assortiment

De Vouw-/Rolsteiger 3400 maakt deel uit van het Altrex Heavy Duty assortiment. Een productcategorie voor een brede doelgroep, zoals kleine ondernemers (onder andere ZZP’ers). De vouw-/rolsteiger 3400 voldoet aan de EN 1004 voor professioneel gebruik (Arbo). Dankzij deze professionaliteit lenen Heavy Duty-producten zich bij uitstek voor zowel zwaarder particulier kluswerk als kortlopende bouw-, renovatie- en onderhoudsopdrachten.

Altrex
Zwolle ,038- 455 77 00

www.altrex.com