Werkvolume slagschroevendraaiers 40% hoger

Artikel delen

De nieuwe modellen BTD133RFX en BTD145RFX wegen slechts 1,4 kg en zijn daarmee de lichtste en krachtigste slagschroevendraaiers in hun klasse. De compacte behuizing, het variabele hoge toerental en de motorrem maakt ze bij uitstek geschikt voor seriematig werk. Bij deze nieuwste koolborstelloze slagschroevendraaiers is de motoromwenteling elektronisch geregeld. Beide modellen zijn uitgerust met een elektronische drievoudige toerenregeling voor afstemming van het aandraaimoment op het werkstuk.

De slagschroevendraaier BTD145RFX is uitgerust met een 18V Lithium-ion accu. Dankzij de standaard snellader zijn de lege accu”s in 22 minuten weer opgeladen. De machine is uitgerust met LED-indicator die continu de status van de accu aangeeft. De slagschroevendraaier BTD133RFX is voorzien van een 14,4V Lithium-ion accu. Dit model is ook verkrijgbaar als Basic-model, zonder oplader en accu”s. Deze nieuwe types komen in plaats van de bestaande schroevendraaiers BTD132RFX en BTD144RFX.

Makita Nederland
Eindhoven, 040- 206 40 40

www.makita.nl