GRATIS Bouwkostenboekje

Artikel delen

NU tijdelijk GRATIS eBook ! Vul onderstaand uw gegevens in en ontvang direct uw inloggegevens

{rsform 7}

Tevens wordt u via de e-mail op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen op het gebied van bouwkosten, van alle producten van bouwboeken.nl en partners.

Samenvatting van alle bouwkosten & bouwprijzen !

Prijsbepaling is een van de belangrijkste onderdelen van de bouwwereld. Zonder prijs geen bouwwerk. Informatie waarover men moet kunnen beschikken, zodat men op de hoogte is van prijsontwikkelingen. Deze informatie heeft men nodig om de juiste beslissingen te nemen bij de prijsbepaling of het budgetteren van bouwprojecten, klein of groot.

In het Bouwkostenboekje staat die informatie voor iedereen die met kostengegevens te maken heeft, van grote projecten tot kleinere werken. Of het nu om budgetteren gaat of het maken van een calculatie t.b.v. eenmalige reparatie werken, gewoon handig voor de kostendeskundige, hoofd bedrijfsbureau, calculators, opdrachtgevers, bouwondernemingen, architecten of het klussenbedrijf

Aan de orde komen:

Elementprijzen, manuurnormen, materiaalprijzen, verhuurbedragen materieel, regio-invloeden, onderaannemersprijzen, gebouwspecificaties per hoofdgroep, kostengetallen, vuistregels, kostenvergelijkingen, levensduurkosten, exploitatiekosten, loonkosten & indirecte projectvoorzieningen zoals: bouwplaatskosten, uitvoeringskosten, algemene kosten.

NIEUW:

– Bouwsector 2010 tot 2015
– Vuistregels
– Artikel uurlonen