Flaneren in werkkleding

Artikel delen

Hij is er: Fristads eerste jeans voor vakmensen in de populaire collectie Gen Y. Hij is bedoeld voor professionals, hij is comfortabel en heeft alle mogelijke functies die u zich kunt indenken. Dit betekent dat hij niet alleen perfect is als werkkleding, u kunt hem ook vol zelfvertrouwen dragen aan de schoolpoort, naar de winkel of tijdens ontmoetingen met klanten.

De nieuwe broek in de herfstcollectie Gen Y is er één waar de vraag het grootst naar was: aantrekkelijke jeans in denim voor professionals, volledig uitgerust voor professioneel gebruik. De jeans komt tegemoet aan de eisen die in het bijzonder jonge professionals stellen aan werkkleding: die moet zowel tijdens de werkuren als tijdens de vrije tijd draagbaar zijn. Fristadsâ?? DY-229 jeans voor professionals is vervaardigd uit slijtvast denim van 100 procent katoen. Na het wassen wordt de binnenzijde geel, en na veelvuldig dragen geeft dit de jeans een vintage uiterlijk.

Deze Gen Y jeans heeft een verstevigd kruis met een dubbel gestikte inzet. Hij beschikt over niet minder dan twaalf zakken, voor spijkers, duimstok, mobiele telefoon en nog veel meer. De spijkerzakken zijn verstevigd met polyamide en klinknagels. De knieën zijn voorgevormd en verstevigd met polyamide en een zak aan de binnenzijde van de knie. De jeans zal in de winkels verkrijgbaar zijn in de herfst van 2011. De volledige Fristads Gen Y-collectie omvat broeken, shorts, T-shirts, sweaters, overhemden, jassen, schoenen en accessoires, waarvan het ontwerp is geïnspireerd op streetwear en sportkleding. De collectie is vervaardigd uit comfortabel slijtvast materiaal.

Kwintet Workwear BV, Breda, (076) 5725625, www.fristads.com