Steeds meer bedrijven eisen van hun werknemers, onderaannemers en inleenkrachten dat zij een persoonlijk VCA certificaat (diploma) hebben

Artikel delen

Steeds meer bedrijven eisen van hun werknemers, onderaannemers en inleenkrachten dat zij een persoonlijk VCA certificaat (diploma) hebben. De VGM Box biedt zowel de cursus VCA VOL als de cursus VCA Basisveiligheid aan in een audiovisuele versie, waarbij de cursist in eigen tempo en in eigen omgeving de cursus kan volgen. Dus geen files, verloren uren en een hele dag in een klaslokaal, maar comfortabel op de bank.

De audiovisuele versie is een nieuw e-learning concept voor de ZZP-er en het MKB. VCA VOL is bedoeld voor ZZP-ers en leidinggevenden in bedrijven en organisaties. VCA Basisveiligheid richt zich op de operationele medewerkers bij bedrijven en organisaties. De online VCA cursus van de VGM Box onderscheidt zich door de grote hoeveelheid filmmateriaal die in de cursus is verwerkt. Dit maakt de leerstof zeer duidelijk en prettig om te leren. Bovendien resulteert dit in een hogere slagingskans.

De VCA Basisveiligheid bestaat uit tien hoofdstukken en de VCA VOL cursus uit twaalf hoofdstukken. De cursus is actueel conform de laatste eind- en toetstermen, die door de stichting ECABO worden gesteld. Beide cursussen zijn voorzien van veel oefenvragen. Na het bestuderen van de leerstof kunnen ook online oefenexamens worden gemaakt. Zo bent u optimaal voorbereid op het examen. Deze VCA cursussen worden aangeboden via een landelijk distributienetwerk van bouwtechnische groothandels.

Tel. (073) 622 17 90, www.safety-centre.com