Veiligheidshelm met fraai design

Artikel delen

Ook genoeg van het standaard design van een veiligheidshelm? Als meest recente ontwikkeling binnen het assortiment van veiligheidshelmen presenteert Voss-Helme GmbH de ProStyle helm. Deze veiligheidshelm biedt de gebruiker een erg apart design en tegelijkertijd de noodzakelijk bescherming volgens de huidige normen.

Het gepatenteerde proces van het behandelen van de oppervlakte van de helm geeft Voss-Helme GmbH een bijzondere positie op de Europese markt. De helm is gemaakt van polyethyleen en is verkrijgbaar in een aantal stoere, aparte designs. Hierdoor kunt u zich als gebruiker onderscheiden van de massa. De helm is goed bestand tegen weersinvloeden, uv-bestendig en ook krasbestendig. Standaard zijn de helmen voorzien van een comfortabel binnenwerk. Ook kunnen er diverse accessoires gecombineerd worden met deze helmen.

A. van As veiligheid en advies, Nieuwpoort, (0184) 60 10 27, www.avanas.nl