Accutacker voor snelle, precieze bevestiging

Artikel delen

Voor de snelle bevestiging van afdeklatten, vloerlijsten of vloerplanken kunnen vaklui nu naar de accutacker GSK 18 V-LI Professional van Bosch grijpen. Dankzij het gebruik van Premium-Lithium-Ion-accu’s is het toestel snel klaar voor gebruik en levert deze sterke prestaties. De nieuwe accutacker kan tot 700 nagels met slechts één acculading inslaan, helemaal zonder het bij vele toestellen gebruikelijke gaspatroon.

De werkstukken worden door het ‘Wood Protection’-systeem beschermd: het blokkeert het inslagmechanisme wanneer de nagels op zijn en verhindert zo schade aan het materiaal door de slagbout. Een bijgeleverd rubberen opzetstuk voorkomt schade aan hoogwaardige oppervlakken. Een traploze diepte-instelling van de nagelinslag zorgt voor precieze resultaten. Hiermee kunnen nagels snel en eenvoudig vlak worden ingeslagen. Als een nagel blijft steken in het magazijn, kan deze snel en zonder gereedschap worden verwijderd.

Met afmetingen van 318 millimeter lengte, 94 millimeter breedte en een gewicht van 3,5 kilogram is de GSK 18 V-LI Professional erg compact. Daardoor is hij bijzonder geschikt voor werkzaamheden in krappe ruimtes of voor bovenhandse klussen. Hij wordt dan ook hoofdzakelijk gebruikt door vloerleggers en schrijnwerkers in de binnenafwerking. Hierbij wordt de accutacker bijvoorbeeld voor de bevestiging van raam- en deurkozijnen of houten vloerplinten gebruikt. Wordt het toestel niet gebruikt, dan kan het met behulp van de geïntegreerde bevestigingshaak makkelijk worden opgeborgen.

De accutacker GSK 18 V-LI Professional is in twee varianten in de vakhandel verkrijgbaar: in de L-BOXX inclusief twee accu’s met 3,0 Ah en lader tegen de aanbevolen verkoopprijs van € 599,95 en als solovariant met L-BOXX-inlay in doos voor € 399,95. Alle prijzen zijn excl. BTW.

Robert Bosch B.V., Breda, (076) 579 54 54, www.bosch-professional.nl