fbpx

Schroevendraaier met LED-verlichting

Artikel delen

Würth Nederland B.V. introduceert van Zebra de 37-delige 2K pistoolschroevendraaierset. De set bevat een pistoolschroevendraaier met verstelbare greep (1/4”), 12 bits, 12 doppen (sleutelwijdte 4 – 14 mm), verlengstukken, waaronder een flexibel verlengstuk, en een kniegewricht.

De schroevendraaierset is geschikt voor het los- en vastdraaien van alle gangbare boutkoppen, zoals torx, kruiskop, zaagsnede en 4-kant. De kop van de pistoolschroevendraaier uit deze set is uitgerust met een geïntegreerd ratelmechanisme om snel te kunnen werken. Het maximale draaimoment bedraagt 40 Nm. Afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden is de verstelbare greep van de pistoolschroevendraaier te gebruiken als normale schroevendraaier (rechte toestand) of als pistolengreep onder 60° (gebogen toestand). De laatstgenoemde stand is een goede ratelgreep. Verder heeft de pistoolschroevendraaier een magnetische bithouder, zodat de bitjes automatisch worden ingeklemd en de schroeven goed worden vastgehouden.

De pistoolschroevendraaier is verder voorzien van een LED-lampje, voor direct licht op de werkplek. Zo kunnen ook op donkere plekken werkzaamheden worden uitgevoerd. De reservebits kunnen worden opgeborgen in het bitmagazijn in de greep van de pistoolschroevendraaier. Het bitmagazijn heeft plaats voor zes bits en kan eenvoudig via een drukknop op de greep worden geopend. Alle bits zijn voorzien van een kleurcodering, die correspondeert met de kleurcodering op de doosjes van de Würth-schroeven. Alle onderdelen uit deze set zijn los bij te bestellen.

Würth Nederland BV, ’s-Hertogenbosch, (073) 629 15 55, www.wurth.nl