Vernieuwde 31-delige bitsets

Artikel delen

De nieuwe Bahco 31-delige schroevendraaierbitsets beschikken over een exclusief Bahco ontwerp. Ze zijn geschikt voor alle hedendaagse bevestigingsklussen, variërend van schroefkoppen voor Phillips, Pozidriv, Torx, Gleuf, Zeskant, Phillips Grabber, Torx en Torx TR. Alle vier de sets zijn verkrijgbaar op kaart en in een aantrekkelijk toonbankdisplay.

De schroevendraaierbitsets zijn klein en compact en bestaan uit 30 bits en één magnetische quick release bithouder. Het exclusieve ontwerp heeft een transparante deksel en een stevige riemclip. De vier verschillende bitsets zijn onderverdeeld in drie sets met standaard 59S/31 bits voor universele toepassingen en één 60T/31 set met torsie-bits voor professionele toepassingen met hard materiaal.

SNA Europe, Helmond, (0492) 582 3333, www.snaeurope.com