Werkkleding met nanofinish

Artikel delen

De winter was tot eind januari 2012 vooral zacht en nat. Vooral die regen; daar heeft iedereen wel iets mee, of u nou medewerker in de bouw, transport, installatie of een ander vakgebied bent. Veel medewerkers maken lange dagen en trotseren kou en regen. Dan is goede werkkleding van groot belang. Het allernieuwste is werkkleding met een nanofinish.

Als je de hele dag met een natte werkbroek moet lopen, word je daar echt niet vrolijk van. De werkbroek plakt aan je benen, je krijgt het koud en met de wind erbij heb je het zo te pakken: griep. Om uw werk zo comfortabel als mogelijk te houden, heeft Power Workwear een oplossing voor u. Werkkleding die waterafstotend is, snel droogt en ook nog zeer comfortabel zit.
De Deense werkkleding producent F. Engel heeft onder het merk WorkZone een bijzondere stof samengesteld. Deze stof is voorzien van een nanofinish. De behandeling laat een onzichtbaar laagje achter dat de duurzaamheid verlengt en de stof  tegen vuil, weer en wind beschermd. Ook na de behandeling blijft de stof zeer ademend waardoor hij sneller droogt. De finish is op waterbasis (milieuvriendelijk) en leidt niet tot allergische reacties. De nanofinish heeft een zeer lange levensduur en geeft bescherming tot de draad is versleten.
De broek blijft door deze behandeling ook langer mooi en schoon en zit comfortabel. De kleding droogt snel, waardoor de kans op ziekteverzuim tot een minimum wordt beperkt. De vuilafstotende werking zorgt er tevens voor dat bijvoorbeeld olie niet makkelijk in de kleding trekt. De stof is op een canvas manier geweven waardoor hij sterker is.

Power Workwear, Woerden, (0348) 75 03 70, www.powerworkwear.nl