Compact met enorme kracht

Artikel delen

Door de stijgende vraag uit de markt naar handzame accu-kitpistolen heeft Metabo besloten om op basis van de 10,8 Volt sterke accu-machines een accu-kitpistool te ontwerpen. Vereisten waren een compact en licht model met een enorme aandrukkracht. Het resultaat is de Metabo PowerMaxx KP.

Het gereedschap weegt slechts 2,1 kg en heeft een maximale aandrukkracht van maar liefst 4.413 N. Tot op heden konden alleen 18 Volt accu-machines deze aandrukkracht bereiken. De PowerMaxx KP is ideaal voor het verwerken van alle kit- en lijmsoorten. Tevens bezit de machine een elektronische toerentalregeling via een stelwiel in zes standen. Uiteraard is de accu-kitpistool voorzien van druppelbeveiliging voor een nette afwerking. Standaard wordt deze geleverd met een 600 ml buis en een ombouwset voor het gebruik van patronen en worsten.

Metabo Nederland bv, Breukelen, (0346) 25 90 60, www.metabo.nl