Vernieuwing door jongeren in de bouw

Artikel delen

Na het succes van 2011 gaat Project Participations ook in 2012 weer van start. Hierbij denken jongeren mee over de ontwikkelingen in de bouwbranche. Project Participations is een beursconcept waarin men aandelen kan kopen in projecten. Deze projecten zijn opgesteld en worden uitgevoerd door de leden van De NieuwBouw.

Dit project geeft bedrijven en branchegenoten de kans om mee te doen in projecten die daadwerkelijk uitgevoerd gaan worden en voor de gehele branche voordelen opleveren. De leden van De Nieuwbouw hebben deze projecten aangeleverd en zullen deze ook tot een goed einde brengen. De NieuwBouw is het netwerk van een nieuwe generatie professionals in de bouwsector. Jonge werknemers van opdrachtgevers, aannemers, ingenieurs- en adviesbureaus en kennisinstellingen werken aan vernieuwing van de sector.
Door mee te doen aan Project Participations wordt bedrijven de kans geboden om aan te geven dat het belangrijk is dat de jonge generatie over deze onderwerpen nadenkt. Daarnaast is dit voor de participerende bedrijven en hun medewerkers een unieke kans om op een makkelijke en goedkope manier kennis en een netwerk te vergaren.
Project Participations zal in de middag van 19 april plaatsvinden in de zeer toepasselijke setting van The Creative Factory te Rotterdam. Degenen die zeker willen zijn van een van een plek of meer informatie willen ontvangen, kunnen een bericht sturen naar secretaris@denieuwbouw.nl

Informatie: kijk op www.denieuwbouw.bnl en www.creativefactory.nl