Voorsprong met nieuwe zaagbladen

Artikel delen

FEIN is de uitvinder van de inmiddels bekende oscillerende machines, de MultiMaster en de SuperCut.  Zo is er voor normaal gebruik de MultiMaster zowel op 230V als op 14,4V Li-Ion, en voor zware toepassingen de onverwoestbare SuperCut.

De SuperCut heeft het unieke vermogen van 400 Watt en deze is zowel op 230V als op 18V Li-Ion leverbaar. Beide machines zijn voorzien van het bekende FEIN snelwissel systeem. Hiermee kunt u in één handomdraai de accessoires wisselen (uitzondering MultiMaster Start). FEIN creëert voortdurend nieuwe toepassingen voor haar machines. Zo neemt het bedrijf met haar nieuwe lijn E-Cut zaagbladen opnieuw een voorsprong. Het grootste voordeel van de Long-Life zaagbladen is dat ze drie keer langer meegaan. Daarnaast zagen deze zaagbladen circa 30 procent sneller.
De vertanding van een Long-Life zaagblad is een échte houtvertanding. Hiermee kunnen ook spijkers (tot ca. 4 mm) worden doorgezaagd waarbij de vertanding in takt blijft. Gipsplaat, kunststof, enzovoort, vormen eveneens geen probleem.
FEIN levert de vertanding zowel voor de MultiMaster als voor de SuperCut. Voor de SuperCut is er een lange uitvoering van 78 mm en een standaard uitvoering van 50 mm lang. Voor de MultiMaster is er alleen een uitvoering van 50 mm. In beide lijnen is er bovendien keuze uit verschillende breedtes.
Maak tijdens de introductie van Long-Life kans op 10 stuks GRATIS Long-Life zaagbladen. Kijk op www.fein.nl voor de flyer, vul de antwoordkaart in en stuur de kaart gratis op naar het antwoordnummer