Elektronische pulse slagschroevendraaier

Artikel delen

Hitachi introduceerde onlangs de elektronische pulse slagschroevendraaier WM10DBL. Met deze machine biedt het bedrijf een multifunctionele oplossing in verscheidene schroef- en boortoepassingen. Voortaan kunt u met een machine 100% gecontroleerd werken. Via PC/laptop zijn er binnen de beschikbare vier standen (elektronische pulse stand, montage stand, zelfborende stand en boorstand) nog eens twintig instelmogelijkheden. Dus een exacte, vaste stand voor elke type werk. Het aandraaimoment van dit model is maximaal 20 Nm en het elektronische pulse systeem zorgt voor een zeer laag geluidsniveau. Voor uw gemak is model WM10DBL voorzien van een LED-verlichting voor goed zicht op het werk en twee accu’s. De machine heeft een koolborstelloze motor, waarmee hij zeer zuinig is in zijn energieverbruik, onderhoudsvriendelijk en hij langer mee gaat.

Hitachi Power Tools Netherlands, Nieuwegein, (030) 608 40 50, www.hitachi-powertools.nl