Toegevoegde waarde van high-end warmtebeeldcamera’s

Artikel delen

Toegevoegde waarde van high-end warmtebeeldcamera’s

Er zijn vele hardware en software functies die de toepassing van FLIR warmtebeeldcamera’s veelzijdig maken, een daarvan is draadloze connectiviteit. Via de FLIR Tools applicatie die gratis gedownload kan worden via de Apple app-store of Android Market, kunnen gebruikers van FLIR T600bx-series camera’s beelden en radiometrische gegevens verzenden naar een Apple of Android smartphone of tablet-pc. Op deze manier kan belangrijke informatie direct worden gedeeld, ter plekke of via e-mail.

Voor nieuwe eigenaren van de FLIR T640bx en T620bx warmtebeeldcamera’s, is deze functie nu gratis beschikbaar als onderdeel van een speciale aanbieding. Iedereen die een van deze warmtebeeldcamera’s registreert tussen 1 januari 2013 en 30 juni 2013 komt in aanmerking komen voor een gratis, 32GB iPad 3. Maar de keuze eindigt hier niet.

Alternatieve complementaire producten zijn ook beschikbaar voor degenen die al een tablet-pc hebben. Er kan ook gekozen worden voor twee extra accu’s voor de T640 of T620 warmtebeeldcamera die tot 5 uur extra inspectie tijd geven in het veld. Ook kan gekozen worden voor een gratis FLIR i7, de kleinste en lichtste warmtebeeldcamera op de markt, als aanvulling op de high-end investering.

De FLIR T600bx-series warmtebeeldcamera’s zijn zeer populair voor diegenen die behoefte hebben aan een hoge beeldkwaliteit (640×480 pixels) en alle functionaliteiten voor snelle en eenvoudige thermische analyse. De FLIR T640bx is bijvoorbeeld uitgerust met Multi Spectral Dynamic Imaging (MSX). MSX integreert real-time warmtebeelden met beelden in het zichtbare spectrum, wat een buitengewoon helder warmtebeeld oplevert. Daarnaast is het met de FLIR T640bx mogelijk om via de functie ‘image sketch’ direct problemen aan te geven op de visuele en warmtebeelden via het touch screen. Ook is de FLIR T640bx uitgerust met GPS, zodat de geografische locatie van de gemaakte warmtebeelden kan worden vastgesteld. Een geïntegreerd kompas geeft op elk beeld aan in welke richting de camera kijkt.

Meer details over de FLIR T640bx en T620bx warmtebeeldcamera’s en over de speciale aanbieding vindt u op www.FLIR.com.