Betonanker en houtschroef in één

Artikel delen

Het schroefanker van Heco-Schrauben, de Multi-Monti, betekende een revolutie binnen de bevestigingstechniek. Nadat de gebruiker een gat in het beton of metselwerk heeft geboord, kan hij het schroefanker dankzij zijn innovatieve schroefdraad meteen zonder plug, chemisch anker of spreidanker in het beton draaien. De Multi-Monti – TimberConnect (MMS-TC) borduurt voort op dit principe en combineert de voordelen van het schroefanker met een houtschroef. Hiermee staat de schroef garant voor een eenvoudige en veilige bevestiging van houten bouwelementen op beton of metselwerk. Dankzij deze combinatie kan de MMS-TC duidelijk hogere overdraagbare dwarslasten aan in vergelijking met traditionele bevestigingsmiddelen. Bovendien zijn de overdraagbare dwarslasten niet afhankelijk van de dikte van het montage onderdeel.

Jac. Lowie & Zoon, Eemnes, (035) 541.59.58, www.heco-schrauben.de